hu en
2021. Február 19. 15:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jótékonysági licit Major Zsombor gyógyulásáért

Zsombi idén nyáron lesz 3 éves, bő egy évvel ezelőtt, másfél éves korában, egy vírusfertőzés következményeként lebénult.

"Zsombi 2018 nyarán született 3270 grammal, teljesen makkegészségesen. Normálisan fejlődött mind szellemileg, mind testileg. 13 hónaposan járni is megtanult. 2019 szeptemberében, 15 hónapos korában, egy szombati napon a délutáni alvásból felkelve bicegni kezdett, majd 2 óra múlva már csak kúszni tudott, lábait nem bírta használni, pár nap múlva csak feküdni bírt, mert teljesen lebénult. Innen kezdődött a kálváriánk, néhány nappal később, rengeteg vizsgálat után (lumbálás, MRI...) diagnózist kaptunk (Guillain-Barré-szindróma - GBS), aminek többféle lefolyása van. Sajnos Zsombi jobb lába a gyógyszer ellenére súlyosan sérült, az axonok is károsodtak. Innentől az életünk nagy része Zsombi rehabilitálásáról szól, hogy újra járhasson, futhasson - erre szerencsére igen nagy esélye is van, de nagyon fontos számára a sok fejlesztés, torna, különböző terápiák" - olvasható a Zsombi megsegítéséért létrejött Facebook-oldalon édesanyja, Major-Kiss Nikolett beszámolóját.

Klubunk egy a csapat által dedikált eredeti adidas mérkőzéslabdát, valamint csapatkapitányunk, Nikolics Nemanja eredeti dedikált adidas mérkőzésmezét bocsátja árverésre. A befolyt összeget Zsombi gyógyulásáért ajánlja fel a Vidi.

A mérkőzéslabdára ide kattintva tudsz licitálni, a kezdő ár: 20.000 forint

Nikolics dedikált mérkőzésmezére ide kattintva tudsz licitálni, a kezdő ár: 25.000 forint

A licitlépcső mindegyik esetben 10.000 forint, az árverés 2021. február 23-án, kedden 15 óráig tart.

Ha az árverésen nem vennél részt, de segíteni szeretnéd Zsombi gyógyulását, hozzájárulnál a fejlesztésekhez, rehabilitációhoz, azt az alábbi számlaszámon teheted meg:
Major-Kiss Nikolett
11773360-08230823 (Otp Bank)
Közlemény: Adomány Zsombor rehabilitációjához

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek