hu en
2021. Február 11. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az U19-es és U17-es válogatottba is kapott meghívót Vidi-játékos

A következő napokban mindkét válogatott edzőtáborba megy, illetve nemzetközi felkészülési meccseket is játszanak.

Február 14-e és 17-e között a magyar U19-es válogatott Sárváron, az U17-es nemzeti csapat pedig Gyulán edzőtáborozik.

Az Oross Márton vezette U19-es válogatottba meghívót kapott a Vidi II játékosa, Major Ernő, aki ősszel 9 NB III-as és 3 U19-es bajnokin lépett pályára a Vidiben és mindkét csapatban egy-egy gólt szerzett. Az U19-es válogatott Sárváron fog edzőtáborozni, február 17-én pedig Szombathelyen a horvát U19-es válogatott ellen játszik felkészülési meccset. 

Az U17-es válogatott edzője, Szélesi Zoltán három Vidi-játékost is meghívott a válogatottba. A 16 éves Dala Martin ősszel 8 NB III-as bajnokin védett a Vidi II-ben, egyszer pedig az U19-es csapatunk kapuját őrizte. Menyhárt Zsombor 6 NB III-as bajnokin, egy U19-es és három U17-es meccsen lépett pályára ősszel, és 2  gólt szerzett a 16 esztendős középpályás az U17-es csapatunkban. Tóth Tamás Vid pedig a téli felkészülési időszakot az NB III-as csapattal kezdte el, ősszel még a Simek Péter által irányított U17-es csapatunk alapembere volt, 11 bajnokin 7 gólt szerzett a 16 éves csatár. Az U17-es válogatott Gyulán fog edzőtáborozni, február 17-én pedig a román U17-es válogatott ellen játszik felkészülési mérkőzést. 

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek