hu en
2021. Február 10. 22:05  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Megérdemeltük a győzelmet"

A Magyar Kupa-mérkőzés után a vezetőedzők értékelték csapataik teljesítményét.

Márton Gábor:

"Rég volt már részem ilyen élményben, jó néhány mérkőzés eltelt a legutóbbi győzelmünk óta. Legfőképpen annak örülök, hogy ismét a jobbik arcát mutatta a csapat, a mérkőzés jelentős részében jól játszottunk. Hamar megszereztük a vezetést, majd nem sokkal később növelni tudtuk az előnyünket, le is zárhattuk volna a mérkőzést, rúgtunk is még egy gólt, de ezzel az öngóllal sajnos csak szorosabbá tettük a meccset. A végjátékban a Vasasnak és nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de ettől függetlenül megérdemeltük a győzelmet és a továbbjutást. Megharcoltak a srácok a sikerért, a hozzáállás ma este nagyon rendben volt."

Schindler Szabolcs:

"Az első húsz percben kissé meg voltunk illetődve, a későbbiekben többé-kevésbé sikerült felvennünk a mérkőzés ritmusát. Az NBII-ben azért más az iram, de fizikálisan jól bírta a csapat a mérkőzést. A második félidőben többet kockáztattunk, többször próbálkoztunk letámadásokkal, azonban nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Ilyen a futball, gratulálok a Vidinek, és további sok siket kívánok nekik a Magyar Kupában."

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek