hu en
2021. Január 15. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   mlsz.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Önkénteskedj az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon!

A jelentkezési határidő január 31. Részletek a cikkben!

Mint az ismert, a MOL Aréna Sóstó is egyik helyszíne lesz a márciusban rajtoló magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokságnak, melyen a a házigazda magyar és szlovén válogatott mellett Anglia, Csehország, Dánia, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Izland, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország és Svájc vesz részt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szervezői önkénteseket keresnek a tornára. A felhívás szerint "a közel 300 önkéntes 15 mérkőzésen a legkülönbözőbb feladatkörökben segítheti majd a szervező csapat munkáját; többek között ilyen az akkreditáció, a transzport, a marketing, a média, a versenyrendezés és a szurkolói szolgáltatások. Az önkéntesek lehetőséget kapnak arra, hogy az U21-es Európa-bajnokságon szert tegyenek nemzetközi rendezvényszervezési tapasztalatra, belekóstolnak a csapatmunka szépségeibe, fejleszthetik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket, bővíthetik a kapcsolati hálójukat."

Az önkénteseknek beosztásuknak megfelelően biztosítanak akkreditációt, adidas egyenruhát és étkezést, az esemény végén pedig záróbulit rendeznek a szervezők, ahol további meglepetéssekkel mondanak köszönetet a résztvevőknek.

Jelentkezz önkéntesnek ide kattintva, amennyiben:

• 2021. március 1-ig betöltöd a 18. életévedet
• legalább minimális társalgási szinten beszélsz angolul
• az általad kiválasztott városban, legalább mérkőzésnapokon szerepet tudsz vállalni és részt tudsz venni az eseményt megelőző képzésen

A jelentkezési határidő: január 31.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek