hu en
2021. Január 14. 17:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Remek meccset játszottunk"

Vezetőedzői értékelések a MOL Fehérvár FC - GNK Dinamo Zagreb edzőmeccs után.

Márton Gábor: "Remek meccset játszottunk a Dinamo Zagrebbel. Nagy iramú találkozó volt, minőségében is jól szolgálta a felkészülésünket. Azt kell mondanom, remekül játszott ma a csapatom. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, korán vezetéshez is jutottunk, ráadásul ellenfelünk nem nagyon tudott lehetőségeket kialakítani. Két véleményes pontrúgásból szereztek két gólt a horvátok, mindent figyelembe véve ez a mai meccs nagyon rendben volt."

Zoran Mamić: "Nagyon jó meccset játszottunk a MOL Fehérvár FC ellen. Kemény, férfias küzdelem, szikrázó párharcok jellemezték a találkozót. Az elmúlt tíz napban kemény munkát végeztünk, érezni lehetett, hogy egyáltalán nem vagyunk frissek, ugyanakkor dominálni tudtunk, ami fontos számunkra, hiszen a nemsokára folytatódó horvát bajnokságban is az a célunk, hogy a meccseken mi domináljunk. Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek