hu en
2021. Január 10. 18:05  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "A mutatott játékunk ezúttal nem tetszett"

Vezetőedzői értékelések a MOL Fehérvár FC - Sturm Graz edzőmeccs után.

Márton Gábor: "Meglehetősen fáradtan mozgott ma a csapat, azt gondolom, ez azonban érthető. Ennek ellenére voltak lehetőségeink, helyzeteink mindkét játékrészben, ezek azonban egy kivételével kimaradtak. Összességében a mutatott játékunk ezúttal nem tetszett, főleg a védekezésünkkel nem vagyok elégedett. Sok lehetőséget adtunk az osztrákoknak, hogy kibontakozzanak. Bízom benne, hogy a frissességgel együtt minden visszatér majd a régi kerékvágásba."

Christian Ilzer: "Két nap alatt a második edzőmeccsünket játszottuk, elégedett vagyok, hiszen ezen a két mérkőzésen összesen hat gólt lőttünk és mindkét találkozónkat megnyertük. Örülök, hogy egy jó csapat ellen játszhattunk ma edzőmeccset, nagyon jól szolgálta ez a találkozó a felkészülésünket. Az első félidőben a Vidi 96-os számú játékosa (Lyes Houri - a szerk.) több alkalommal is gondot okozott nekünk, nem volt könnyű őt semlegesíteni. A második félidőben bizonyítási lehetőséget kaptak a fiatal játékosaink is, több 20 év alatti futballistánk volt ekkor a pályán, akik bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Ismétlem, nagyon örülök, hogy egy ilyen jó csapat ellen játszhattunk felkészülési mérkőzést, sok sikert kívánok nekik a tavaszi bajnoki szereplésükhöz!"

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek