hu en
2020. December 23. 07:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2020 - ÁPRILIS: a fél csapat ledobta a haját

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2020 áprilisában szüneteltek a mérkőzések és az edzések is a koronavírus-járvány miatt.

2020 áprilisában leállt az élet a sportban is, szünetre vonult a bajnokság, sőt edzések sem voltak a koronavírus-járvány miatt.

Április elején labdarúgóink, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbáltak segíteni a koronavírus-járvány elleni védekezésben, összesen 18 millió forintot ajánlottak fel a székesfehérvári készenléti alapba.

Április 4-én ünnepelte Kovácsik Ádám a 29. születésnapját, természetesen vele is hosszabban beszélgettünk a születésnapja alkalmából. Két nappal később a legnagyobb vidis mezgyűjtemény nyomába eredtünk és interjút készítettünk Szilágyi Balázzsal, akinek 2500 darabból álló kollekciója nagy részét Vidi-mezek alkotják.

Mivel a bajnokság szünetelt, játékosaink otthon, egyéni edzésterv alapján készültek a folytatásra, többen pedig új frizurát is vágattak a karanténban.

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek