hu en
2020. December 15. 07:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Újra minőségi támadójátékot kell bemutatnunk"

A mérkőzés kulcsa a hatékony támadójáték lesz vezetőedzőnk szerint.

Az OTP Bank Liga 15., hétközi fordulójában a Puskás Akadémiát fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. Az eredeti forgatókönyv szerint mi látogattunk volna a Pancho Arénába, azonban a jövő tavasszal esdékes U21-es Eb miatt, melynek több mérkőzése is Székesfehérváron lesz, a mérkőzés fordított pályaválasztás mellett kerül megrendezésre. A felcsútiakat az idei szezonban egy alkalommal már vendégül láttuk, a szeptember 12-én lejátszott találkozó 3-1-es győzelemmel zárult.

Márton Gábor:

"Nem volt túl sok időnk a pihenésre a vasárnapi mérkőzésünk után, az év végén sorozatban követik egymást a találkozók. A tabella jelenlegi állása szerint rangadóra készülünk kedd este a Puskás Akadémia ellen. Ellenfelünk jelenleg a 3., mi pedig a 2. helyen állunk, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk a PAFC-nál. Mindezek alapján parázs mérkőzésre van kilátás. Ellenfelünk mindent meg fog tenni azért, hogy ponttal, pontokkal távozzon tőlünk, nekünk pedig az a dolgunk, hogy ezt megakadályozzuk és növeljük pontjaink, valamint győzelmeink számát. A védekezésre és a helyzetkihasználásra nagy hangsúlyt fektetve, eredményes játékot kell bemutatnunk. Újra minőségi támadójátékot kell bemutatnunk, ahogy tettük ezt szombaton, és ha sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy győztesen hagyjuk el a pályát" - fogalmazott vezetőedzőnk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek