hu en
2020. December 06. 00:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Készen állunk a mérkőzésre"

Vezetőedzőnk a hatékony helyzetkihasználásban bízik.

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a tabella 5. helyén álló Paks lesz a Vidi ellenfele. Érdekesség, hogy mióta Bognár György irányítja az együttest, a paksiak még nem kaptak ki hazai pályán, és nyolc mérkőzésből mindössze egyetlen alkalommal szenvedtek vereséget.

"Az előző két mérkőzésünkből kiindulva jó úton haladunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki az ellenfelek kapuja előtt, gólokat lőttünk, valamit nem utolsó sorban, megőriztük kapunkat a góltól. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő koncetrációval, és a helyzetek még magabiztosabb kihasználásával ismét sikerül győzelmet aratnunk. Mindenki tudja, hogy mi a feladata, fizikálisan és mentálisan is készen állunk a mérkőzésre. Az idei szezonban egyszer már megmérkőztünk a paksiakkal, az a találkozó 1-1-es döntetlent hozott. Ezúttal nem szeretnénk osztozkodni velük a pontokon" - fogalmazott Márton Gábor.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek