hu en
2020. December 03. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - kétgólos vereség Tatabányán

Kevés helyzet akadt mindkét oldalon a 90 perc során, a hazaiak két pontrúgást követően szereztek két gólt.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 18. fordulóMeccs center 
2-0
(1-0)
Németh 26, Gyürki 61
Tatabányai SC:
Kunsági -- Kovács, Gyürki, Soltész, Szabó (Sárközi 77), Hajas, Németh, Farkas, Hoszpodár (Árvai 67), Székely, Katona

MOL Fehérvár FC II:
Hegedüs -- Véglás, Illés (Urbán 64), Balogh, Molnár, Major (Szentgyörgyi 69), Horváth, Papp (Bozai 69), Varga (Rónaszéki 46), Kövesdi, Bihari (Szileszki 56)
2020.12.02. TatabányaGrosics Gyula StadionJátékvezetők: Héra CsanádNagy AlexHolpár Gergely

Szerda kora délután került pótlásra az NB III 18. fordulójából elhalasztott Tatabányai SC - MOL Fehérvár FC II bajnoki. Második csapatunk keretében továbbra is sok a sérült és beteg játékos, ezért ezúttal is az U19-es együttes játékosaira számíthatott Toldi Gábor vezetőedző, a kapunkat pedig ismét a 44. életévében járó kapusedző, Hegedüs Ferenc őrizte.

Hatalmas fehérvári helyzettel kezdődött a találkozó, a 2. percben Papp törhetett egyedül kapura, azonban éles szögből leadott lövése elsuhant a hosszú sarok mellett. A folytatásban a hazai együttes vette át az irányítást, igazán komoly helyzetet azonban nem tudott a Tatabánya kialakítani. A 26. percben egy sarokrúgást követően Németh Attiláról feledkeztek meg a védők, a hazai játékos pedig közelről a kapuba juttatta a labdát (1-0). A játékrész végén sikerült kicsit megszorongatnunk a Tatabányát, ám gólt nem szereztünk, így 1-0-ás hazai előnnyel vonulhattak a csapatok a szünetben az öltözőkbe. 

A második félidőben a játék képe nem sokat változott, a labda főleg a hazaiaknál volt, de Hegedüs Ferencnek sok dolga nem akadt, ahogy a túloldalon Kunsági Rolandnak sem. A 61. percben Illést látta szabálytalannak a játékvezető a 16-oson belül, a büntetőt Gyürki értékesítette, igaz Hegedüs érezte az irányt és még bele is tudott ütni a labdába, az azonban végül a kapunkban kötött ki (2-0). A mérkőzés hátralévő részében újabb gólhelyzetet már nem jegyezhettünk fel. 

Fiatal csapatunk erejéből ezen a találkozón csupán néhány szép támadásra futotta, gólt ezúttal nem sikerült szereznünk. Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését vasárnap délelőtt Felcsúton, a PAFC II ellen játsszuk. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek