hu en
2020. November 12. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Számolj vissza karácsonyig a Vidi adventi naptárával!

Hivatalos szurkolói üzletünkben vidis karácsonyi gömbök is vásárolhatók!

Bizonyára idén is találtok majd egy-két vidis ajándéktárgyat a karácsonyfa alatt szeretteitek jóvoltából, vagy éppen pont Te leped meg őket vidis karácsonyi ajándékokkal. Azonban nemcsak a fa alól, a karácsonyfáról sem hiányozhat a Vidi, ezért kék és piros, vidisített karácsonyi gömbökkel készülünk az ünnepekre! Természetesen idén is kapható az adventi naptár, ami a karácsonyig tartó visszaszámlálásban segít!

A vidis karácsonyfa-díszeket 2-es és 4-es kiszerelésben lehet megvásárolni, de lehetőség van egy-egy gömb megvásárlására is. A 2-es csomagban 1-1, a 4-es csomagban 2-2 piros és kék dísz található, ezeket 1890 és 3290 forintért vásárolhatjátok meg, önmagában egy kék vagy egy piros gömb pedig 990 forintért érhető el a MOL Aréna Sóstóban található ajándéküzletben és a webshopban is. Az adventi naptár ára 3990 forint.

Bérleteseink számára természetesen a karácsonyfa-díszekre és az adventi naptárra is érvényes a tíz százalékos kedvezmény, 25.000 ft-os vásárlás felett pedig ingyenes a házhozszállítás. Webshopunkban a karácsonyi termékeket ide kattintva tudjátok elérni.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek