hu en
2020. November 04. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bolla Bendegúz, Zeke Márió és Zsóri Dániel is meghívót kapott az U21-es válogatottba

Gera Zoltán csapata november 13-án, pénteken este a MOL Aréna Sóstóban lép pályára az orosz U21-es válogatott ellen. 

A részben hazai rendezésű korosztályos Európa-bajnokságra készülő U21-es válogatottunk az idei évben a koronavírus-járvány miatt csak egy felkészülési tudott lejátszani, szeptemberben 3-3-ra végzett a szlovénokkal Szombathelyen. Októberben ismét Szlovénia lett volna az ellenfél, de ellenfelünk sorozatos megbetegedések miatt végül nem tudott elutazni a találkozóra.

November 13-án, pénteken a jövő évi Európa-bajnokság egy másik biztos résztvevője, az orosz együttes lesz a mieink ellenfele. Az oroszok megnyerték selejtezőcsoportjukat, 10 meccsükön 23 pontot szereztek, és ezeken mindössze három (!) gólt kaptak, októberben 4-0-ra nyertek az észtek és 4-1-re a lettek elleni Eb-selejtezőjükön. A vendégek teljesítménye alapján nem túlzás kijelenteni, hogy Európa egyik legerősebb U21-es válogatottja lesz csapatunk ellenfele Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban - olvasható az mlsz.hu-n.

Az U21-es válogatott kerete

Kapusok: Demjén Patrik (ZTE FC), Varga Ádám (Soroksár), Kovács Péter (Budaörs)

Védők: Bolla Bendegúz (MOL Fehérvár FC), Huszti András (Budafok), Szűcs Kornél (DVTK), Balogh Botond (Parma), Nagy Zsombor (MTK Budapest), Mocsi Attila (Haladás), Gergényi Bence (ZTE FC), Zeke Márió (MOL Fehérvár FC)

Középpályások: Csonka András (Ferencváros), Hidi M. Sándor (Vasas), Szánthó Regő (ZTE FC), Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Skribek Alen (Budafok), Hinora Kristóf (Vasas), Szendrei Norbert (Budapest Honvéd), Mezei Szabolcs (MTK Budapest), Palincsár Martin (MTK Budapest)

Támadók: Schön Szabolcs (MTK Budapest), Szabó Máté (Budafok), Szőke Adrián (Heracles), Bárány Donát (DVSC), Zsóri Dániel (MOL Fehérvár FC / Budafok)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek