hu en
2020. Október 22. 13:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói sztorik - Ez volt a kedvenc Vidi-Fradi meccsem

Itt a lehetőség, hogy megoszd velünk, melyik volt a legemlékezetesebb rangadó a két csapat közös történelméből, amelyen élőben szurkoltál! Mi közzétesszük a legjobb történeteket, a beküldők között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Október 31-én, szombaton 19:30-kor a Ferencvárosi TC látogat a MOL Aréna Sóstóba. Az ősz egyik legjobban várt rangadójára készülődve most Te is megoszthatod velünk, hogy melyik volt a kedvenc Vidi-Fradi meccsed.

Ha még nincs jegyed a mérkőzésre, ide kattintva vásárolhatsz!

Egy kötetlen élménybeszámoló formájában írd meg, hogyan készültél arra a meccsre, amely számodra valami miatt a legemlékezetesebb találkozó lett a két klub közös történelméből. Meséld el nekünk, hol és kikkel szurkoltál, hogyan élted meg a mérkőzést és miért ezt tartod a kedvenc Vidi-Fradi összecsapásodnak és ha van, csatolj hozzá fotó(ka)t is! Az emlékek felidézésében sokat segíthet a Vidipedia is!

Október 27., kedd 12.00-ig várjuk a sztorikat!

Szakmai zsűri választja ki a három legjobb történetet, amiket még a rangadó előtt közzétesszünk hivatalos felületeinken, a beküldők között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki! Egy dedikált Vidi-mez, egy dedikált adidas-labda és egy Vidi-sál is gazdára talál október 28-án, szerdán!

A játékszabályzatot ide kattintva olvashatod el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek