hu en
2020. Október 10. 14:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Tovább tart a Vidi II jó sorozata

Második csapatunk ezúttal a Pápai Perutz FC ellen nyert 2-0-ra szombat délelőtt. 

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 13. fordulóMeccs center 
2-0
(2-0)
Szabó Levente 13, Géresi 36
MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Tóth, Illés (Dékei 19), Hajdinger (Rónaszéki 46), Vágó, Papp, Kövesdi, Dinnyés, Géresi (Tóth Bence 90), Zólyomi, Szabó Levente (Molnár 29)

Pápai Perutz FC:
Horváth -- Császár, Szilágyi (Bence 46), Kalász, Hanzl, Szabó, Zsirai, Koronczai, Nagy, Böröczky, Baldauf (Németh 77)
2020.10.10. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Sipos TamásBede TamásImrő János

Jó formában várta a Vidi II a szombat délelőtti NB III-as bajnokit, hiszen Toldi Gábor legénysége 6 forduló óta veretlen, a vendég pápaiak viszont legutóbb szeptember elején tudtak bajnokit nyerni.

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, a sérülés után visszatérő Szabó Levente kapott kiváló labdát a 13. percben Dinnyés Olivértől, a vendégek kapusa messze kiszaladt a kapujából, Szabó ügyesen kicselezte őt, majd 22 méterről az üresen maradt kapuba lőtt (1-0).

10 perccel később Hanzl végezhetett el jó 25 méterről egy szabadrúgást, az életerős löket a felső lécen csattant. A 36. percben Papp Marcell passzát követően Géresi lőtt 17 méterről a bal alsó sarokba (2-0). 

A második félidő elején közel járt a Pápa a szépítéshez, Császár fejelt a kapu elé, Szabó pedig néhány méterről kapu mellé lőtt.

A 72. percben Kovács Dániel mutatott be egy óriási bravúrt, Böröczky lövését tornázta ki kapusunk a léc alól. Ebben a félidőben kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok, azonban annál nagyobb küzdelem zajlott a pályán. Fiatal együttesünk nagyot harcolva megőrizte kétgólos előnyét, és újabb 3 bajnoki pontot szerzett.

Jövő héten vasárnap 14:30-kor a Szabadkikötő otthonába látogat NB III-as csapatunk. 

CÍMKÉK
2020-2021 NB III Nyugati csoport MOL Fehérvár FC II - Pápai Perutz FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek