hu en
2020. Szeptember 19. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Tiszaföldvár VSE Facebook-oldala
A Tiszaföldvár VSE-vel találkozunk vasárnap délután

Kupaellenfelünk 2019-ben megnyerte a megyei II-es bajnokságot, az előző, csonka szezonban pedig a 11. helyen végzett a megyei I-ben.

Vasárnap délután 15 órakor a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei I. osztályban szereplő Tiszaföldvár otthonában játszunk MOL Magyar Kupa-mérkőzést. Ellenfelünk két évvel ezelőtt még a Megyei II. osztályban szerepelt, azt azonban 2019-ben magabiztos fölénnyel megnyerte, így a 2019/2020-as idényt már a Megyei I. osztályban kezdhette meg a 12.000 fős Jász-Nagykun-Szolnok megyei városka futballcsapata. 

A legutóbbi, csonka szezonban a Tiszaföldvár a 11. helyen végzett a bajnokságban, 6 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel. 33 gólt szereztek és 49 gólt kaptak a 18 bajnokin összesen.

Egy láncfűrész okozta súlyos sérüléssel került a csapat tavaly az újságokba, ugyanis a 2018/2019-es szezonban 9 találattal a házi góllövőlistán második helyen végző 20 esztendős Molnár Márk egy szerencsétlen baleset során súlyos lábsérülést szenvedett, amikor egy láncfűrésszel véletlenül belevágott a saját lábába - ezzel pedig hosszú időre kidőlt a fiatal gólerős támadó.

Az előző idényben a csapat legeredményesebb játékosa Kalmár Ferenc volt, aki az összes tiszaföldvári gól egyharmadát, 11 találatot jegyzett. 

A 2020/2021-es bajnokságot jól kezdte a Tiszaföldvár, két győzelem mellett egyszer döntetlent játszott, és mindhárom bajnokiján egyaránt három-három lőtt gólig jutott a csapat.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek