hu en
2020. Augusztus 05. 10:44  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói ankét a bajnoki rajt előtt

Augusztus 11-én, kedden 19 órától Kovács Zoltán sportigazgatóval, Márton Gábor vezetőedzővel és Nikolics Nemanja csapatkapitánnyal találkozhattok a MOL Aréna Sóstóban!

Nem kell már sokat várni, hogy újra élettel teljenek meg a lelátók a MOL Aréna Sóstóban, hiszen augusztus 15-én kezdődik a 2020/2021-es szezon, egy héttel később pedig a Paksi FC ellen játsszuk az első hazai meccsünket. 

A bajnoki rajt hetében, augusztus 11-én, kedden 19:00 órától szurkolói ankétra várjuk a Vidi-drukkereket! 

A MOL Aréna Sóstóban Kovács Zoltán sportigazgatótól, Márton Gábor vezetőedzőtől és Nikolics Nemanja csapatkapitánytól kérdezhetsz.

Amennyiben az ankétra gépkocsival érkezel, a stadion külső parkolóiban hagyhatjátok járműveiteket, a MOL Aréna Sóstó főlelátóját (A-szektor) pedig a II-es kapun keresztül közelíthetitek meg. A gyerekek kedden este Stoplival is találkozhatnak a MOL Aréna Sóstóban. 

//  Az ankéton egy kvízjátékkal is készülünk szurkolóinknak, a nyeremény egy páros őszi Vidi-bérlet! A kvízt okostelefon segítségével töltheted ki! Egy kis segítséget is adunk: amennyiben tanulmányozod a Vidipediát, nagyobb eséllyel töltheted ki helyesen kvízünket!

Nem megfelelő időjárási körülmények esetén a klub fenntartja az időpontváltozás jogát. Dedikálásra és közös fotó készítésére a COVID-19 miatt nem lesz lehetőség!

Várunk szeretettel!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek