hu en
2020. Július 26. 12:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bükön folytatja a felkészülést csapatunk

A helyi Sportcentrumban vasárnap 10.00-tól tartott edzést Márton Gábor vezetőedző.

A Haladás elleni, 0-0-ra végződő mérkőzés másnapján, vasárnap délelőtt már újra pályán voltak játékosaink. A Büki TK otthonául szolgáló Sportcentrum mellé 10.00 előtt pár perccel érkezett meg a Vidi-busz, és egy rövid eligazítás után következtek is a bemelegítő feladatok, miközben Brockhauser István a kapusokkal foglalkozott.

A szombati edzőmeccsen szerepet kapó játékosoknak kiadós futás szerepelt a további programban, a keret többi része pedig Szalai Tamással végzett különböző labdás gyakorlatokat. 12.30-tól ebédelt a csapat, a délután pihenéssel telik, hétfőn pedig délelőtt és délután is edzenek a játékosok.

A 3500 lakosú Bük Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, Szombathelytől 27 kilométerre észak-keletre, az osztrák-magyar határ mellett fekszik. A kisváros csapata az 1920-ban alapított, korábban majdnem tucatnyi névváltáson átesett - többek között Büki Traktor SK néven is működő - Büki TK az előző, járvány miatt félbeszakadt bajnokságot a Vas megyei I. osztály kilencedik helyén fejezte be. Legjobb eredményeit a 2000-es évek elején érte el a piros-fehér klub, akkor a másodosztályban szerepelt.

 

 

 

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek