hu en
2020. Június 22. 19:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Berke Balázs vezeti az FTC elleni mérkőzést

Hetedik alkalommal dirigál Vidi-meccset ebben a szezonban Berke sporttárs. 

Hétfő délután tette közzé az MLSZ az OTP Bank Liga 32. fordulójának játékvezetői küldését. Ennek értelmében a MOL Fehérvár FC - FTC találkozón Berke Balázs fújja majd a sípot a MOL Aréna Sóstóban.

A két asszisztens Kóbor Péter és Márkus Tamás lesznek, Karakó Ferenc és Pillók Ádám az alapvonalak mögül segítik Berke munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Huszár Balázs látja el. 

Berke Balázs 1984. február 20-án született Nagykanizsán, a 2011-2012-es szezonban lett tagja az NB I-es bírói csapatnak.

Ebben a szezonban a Kisvárda elleni 3-0-ás siker, az FTC elleni 2-1-es vereség, a DVTK elleni 3-1-es győzelem, a 2-0-s kisvárdai mérkőzés, a januári Vidi - Budapest Honvéd 0-0-ás és a márciusi Vidi - DVTK 1-1-es találkozó alkalmával találkoztunk már vele.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek