hu en
2020. Június 21. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az FTC elleni mérkőzésre

Kapunyitás kedden 17:25-kor. Szurkolói busz indul 17:30-kor és 17:45-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

Az OTP Bank Liga 2019-2020-as szezonjának utolsó hazai mérkőzését az FTC ellen játsszuk kedden este 18:55-kor a MOL Aréna Sóstóban.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

Az FTC elleni bajnoki előtt 15:00-kor nyitnak a MOL Aréna Sóstó pénztárai. A jegyvásárláshoz a személyes adatok megadása kötelező! 15:00 után a VidiShopban és a MOL Aréna Sóstó főpénztárában már nem lesz lehetőséged belépőjegy vásárlására.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, melyet ide kattintva olvashatsz el!

Meccsnapon az 1-es, 3-as és 4-es számú pénztárak 15:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Arra kérünk benneteket, ha tehetitek, éljetek a bankkártyás fizetési lehetőséggel! A pénztáraknál meg lesz jelölve, hogy melyik ablaknál tudtok bankkártyával fizetni és melyik ablaknál készpénzzel. 

Kérjük, hozzátok magatokkal a személyi azonosításra alkalmas okmányotokat, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Arra is megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányotokat se hagyjátok otthon, ugyanis a biztonsági szolgálat emberei azt is ellenőrzik belépéskor.

Az FTC elleni mérkőzésen a MOL Aréna Sóstó I-es, II-es, V-ös, VI-os, VIII-as beengedőkapujai fognak működni. Vendégszurkolóink a IX-es (vendég) kapun keresztül juthatnak be a MOL Aréna Sóstó vendégszektorába. 

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, D4, D5, D6, RBD)

VIII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, D4, D5, D6, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:00-tól nem lehet behajtani.

Az Auchan felől a városba érkezőket a MOL-kútnál jobbra a Sárkeresztúri útra terelik, majd a Börgöndi útról térhetnek vissza a Szárcsa utcára.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 17:30-kor, illetve 17:45-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17:30-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 17:45-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

Az FTC elleni bajnokin 5 büfé (4 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál lehet fizetni, valamennyi büfé elfogadja a bankkártyát is. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek