hu en
2020. Június 13. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Solymosi Péter vezeti az Újpest elleni mérkőzést

A 47 éves spori 2002-ben dirigálta első NB I-es találkozóját.

A 47 éves Solymosi Péter 25 éve, 1995-ben tette le a játékvezetői vizsgát. Hamar tagja lett az NB III-as játékvezetői keretnek, majd másfél év múlva besorolást kapott az országos keretbe, ahol először NB II-es, aztán NB I/B-s csapatok mérkőzéseit dirigálta.

A nemzeti bajnokság első osztályában 2000 őszétől tevékenykedik, 2002-ben vezette első meccsét, egy MTK-Matáv FC Sopron mérkőzést. A 2014-15-ös idényben az év legjobb játékvezetőjének választották.

2004 óta minden együttes közül a Vidi mérkőzéseit dirigálta leggyakrabban, azóta már 49 bajnokinkon találkozhattunk vele, ezekből 30-at megnyertünk. 

Georgiu Theodoros és Szalai Balázs az oldalvonalak mellől, Bogár Gergő és Takács János az alapvonalak mögül segíti Solymosi munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Lémon Oszkár látja majd el.

CÍMKÉK
2019-2020 OTP Bank Liga MOL Fehérvár FC - Újpest FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek