hu en
2020. Június 08. 19:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Csonka Bence vezeti a kedd esti bajnokinkat

A Békés megyei sporttárs első NB I-es bajnokija játékvezetőként a tavaly nyári Paks - Vidi volt. 

Az MLSZ tájékoztatása szerint Csonka Bence vezeti a kedd esti bajnokinkat. Tavaly ősszel ő dirigálta a Szeged - Csákvár NB II-es bajnokit, amely a Szent Gellért Fórum első hivatalos tétmérkőzése volt, a hazaiak pedig 5-3-ra nyertek. Néhány héttel korábban pedig a Paks - Vidi bajnokit is ő vezette - ez volt a fiatal spori első NB I-es bajnokija játékvezetőként. Tavaly decemberben ugyancsak Csonka sporttárs dirigálta a Szeged - Vidi kupameccset, legutóbb pedig idén március elején a ZTE - Vidi kupameccset vezette, melyen 2-0-ás zalai siker született. 

Civilben egyébként a Békés Megyei Főügyészség munkatársa Csonka Bence, akinek a kedd esti munkáját Medovarszki János és Bornemissza Norbert fogja segíteni az oldalvonalak mellől, az alapvonalak mögül Pintér Csaba és Szilágyi Sándor segíti a játékvezetőt, míg a tartalék játékvezetői teendőket Márkus Tamás látja el a kedd este 21:05-kor kezdődő Bp. Honvéd - Vidi bajnokin.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek