hu en
2020. Június 06. 21:48  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "A második félidőben felszabadultabb játékot mutattunk be"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good bajnokit.

Joan Carrillo:

„Nagyon fontos győzelmet aratott a csapat egy jó Kisvárda ellen. Az első félidőben sok hibával játszottunk, nem volt könnyű három döntetlen után pályára lépni, ekkor nem ment annyira a játék, de a vezetést sikerült megszerezni. A második félidőben az előny birtokában felszabadultabb, támadóbb focit mutattunk be, sok lehetőségünk volt, és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett az öltözőnek a siker. Azon dolgozunk minden nap, hogy a második játékrészben mutatott domináns játékot hosszabb periódusokban is be tudjuk mutatni, ehhez magabiztos játékosokra van szükség, de ez a győzelmekkel majd jönni fog. Még egyszer gratulálok a csapatnak a teljesítményhez és Nyári Patriknak is, aki a Vidiben először volt kezdő NB I-es találkozón.”

Bódog Tamás:

„Gratulálok a Vidinek, megérdemelten nyertek a második félidőben több helyzetük volt. Az első félidőben viszont megmutattuk, mire vagyunk képesek, akkor nekünk volt több lehetőségünk. A gól után viszont csak mentünk az eredmény után, de nem tudok rossz szót mondani a csapatomra, próbálkoztak, mentek előre. Fájó volt az, hogy a második félidő elején talán meg kellett volna kapnunk a lehetőséget arra, hogy eggyel többen legyünk a pályán, úgy gondolom, hogy a magas láb az magas láb, magyarul szólva szétrúgták a Jelena Ricsinek a fejét, de ez van. De a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Vidi, jó játékosokból áll, sok sikert nekik a folytatáshoz!”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek