hu en
2020. Május 05. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
MLSZ-határozat: meccsenként öt csere és kötelező ivószünet

Az MLSZ hivatalos értesítőjében fontos változtatásokat jelentett be az NB I és a Magyar Kupa kapcsán, amelyek küzdelmei májusban folytatódnak.

Ahogy azt hétfő este megírtuk, az MLSZ-elnökség hétfői döntése értelmében az OTP Bank Liga a 26. fordulóval, a férfi Magyar Kupa pedig az elődöntőkkel folytatódik május végén.

A szövetség dokumentumtárában megjelent elnökségi határozatból kiderül, legkésőbb július 12-ig be kell fejezni a 2019/2020-as idényt. Egy csapat két bajnoki mérkőzése között legalább három napnak kell eltelnie, ám egy Magyar Kupa-találkozó és egy NB I-es meccs között elég a két nap pihenő is.

A dokumentum két fontos változásról is rendelkezik:

- a mérkőzések során öt cserejátékos léphet pályára, de a cserékre a mérkőzés alatt csak három időpontot lehet felhasználni (amibe a félidőben végrehajtott csere nem számít bele)

- a mérkőzések során mindkét félidőben, a félidő felénél ivószünetet kell tartani.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek