hu en
2020. Február 21. 15:40  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INTERJÚ
Lyes Houri: "Stabil védelemmel rendelkező, erős csapat a ZTE"

Francia középpályásunk szerint azonban így is kötelező begyűjteni a három pontot szombaton.

Érkezése óta az összes tétmérkőzésünkön pályára lépett szélsőnk, Lyes Houri. A francia játékos szerdán 68 percet játszott a Magyar Kupában, szombaton pedig már a Zalaegerszeg ellen bizonyíthat.

"Fontos meccs lesz a szombati, kötelező begyűjtenünk a három pontot, hogy kijavítsuk a múlt heti vereséget és közeledjünk a Ferencvároshoz, valamint távolodjunk a Mezőkövesdtől, akik egyébként egymás ellen játszanak. Még nem fociztam a Zalaegerszeg ellen, de azt tudom, hogy stabil védelemmel rendelkező, erős csapat. Remélem, az elmúlt időszakhoz hasonlóan, hétvégén is szerepet kapok majd! Folytatom a kemény munkát, de természetesen figyelek a regenerációra is, hiszen hamarosan újabb Magyar Kupa-kör elé nézünk és a bajnokság harmadik harmada is vissza van még, nekünk pedig minden mérkőzésen helyt kell állnunk" - nyilatkozta francia középpályásunk, Lyes Houri.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek