hu en
2020. Február 06. 13:37  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
JEGYVÁSÁRLÁS
Jegy- és vonatinformációk a Ferencváros elleni rangadóra

A belépők elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Klubunk szurkolói különvonatot indít, melyre 2000 forintba kerül a jegy.

Február 15-én lépünk pályára a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában, a rangadó 19:30-kor kezdődik.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén klubkártya és személyes adatok megadása kötelező, a VidiShopban és a Groupama Aréna jegypénztárában csak személyes adatok megadása szükséges.

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg.

A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 17:30-kor nyit, büfé a vendégszektorban lesz.

Büfé

Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható, melynek összege 350 Ft. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal - akár üdítő, vagy sör - együtt fizethetik ki. A repoharakat a büfé zárásáig tudják visszaváltani a vendégszektor büféjében.

Szurkolói vonat

A mérkőzésre klubunk szurkolói vonatot indít, melyre február 6-tól február 14-én 17 óráig lehet jelentkezni a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30). Az utazásra jogosító szelvény ára 2000 forint.

A különvonatra február 15-én, szombaton 17:00-tól lehet felszállni és 17:27-kor indul Székesfehérvárról, majd a mérkőzést követően 22:20-kor hagyja el a Ferencvárosi pályaudvart. A szurkolói vonat első két kocsijában az RBD tagjai utaznak majd, többi drukkerünknek a mögöttük lévő vagonok igénybevételét javasoljuk.

 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek