hu en
2020. Január 27. 17:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Stopira és Lyes Houri dedikálnak csütörtökön a VidiShopban

Két játékosunkkal 16.00-17.00 között találkozhattok. 

Január 30-án délután ismét érdemes lesz ellátogatnotok a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopba, hiszen amellett, hogy jobbnál-jobb vidis termékeket szerezhettek be, két játékosunkkal is találkozhattok.

Ezúttal Stopira és Lyes Houri vár majd benneteket, védőnk és középpályásunk 16.00-17.00 között dedikál, és természetesen közös képeket is készíthettek velük!

A többszörös francia utánpótlás-válogatott Lyes Houri januárban, a Vidi spanyolországi edzőtáborában csatlakozott a kerethez. Honlapunknak hosszabb interjút adott, melyett ide kattintva olvashatsz el!

A dedikálás ideje alatt akció lesz a VidiShopban: 15% kedvezménnyel vásárolhattok adidas termékeket. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és a készlet erejéig érvényes! A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik és csak a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban érvényesíthető!

Találkozzunk csütörtök délután a VidiShopban!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek