hu en
2020. Január 25. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Közelebb álltunk a győzelemhez"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd bajnokit.

Joan Carrillo:

"Gratulálni szeretnék a Honvédnak, érzésem szerint ők végrehajtották azt, amit elterveztek és ez egy pontot ért számukra. Az eredménnyel természetesen nem vagyok elégedett, hiszen nyerni szerettünk volna a szurkolók miatt is, akik ma is eljöttek és mögöttünk voltak. A játékosok hozzáállása rendben volt, szerintem lehetett látni, hogy az első perctől az utolsóig hajtottak a három pontért. A helyzeteink meg is voltak, de a befejezések nem sikerültek. Közelebb álltunk a győzelemhez, de lehetne még intenzívebben, nagyobb ritmusban játszani, nagyobb nyomás alá helyezni letámadásnál az ellenfelet. A mérkőzéshez az is hozzátartozik, hogy az első két csere sérülések miatt történt, így taktikailag nem volt lehetőség változtatni. Jelenleg még nem tudok bővebben beszélni a sérült játékosokról, de Ivan sérülésével kapcsolatban például nincs jó érzésem." 

Alessandro Recenti, a Budapest Honvéd másodedzője, aki Giuseppe Sannino eltiltása miatt nyilatkozott:

"Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, komoly ellenféllel vívtunk komoly csatát. A MOL Fehérvár a 2. helyen áll a bajnokságban és a döntetlen során úgy érzem, a fiúk mindent beleadtak és mindent megvalósítottak, amit a Mister kért tőlük. Veszélyesek voltunk távoli lövésekből, de nemcsak abból, hiszen a taktikánkat a tizenhatoson belüli helyzetek kialakítása is alkotja, ott volt például Moutari kapufája. Szerintem jó összetételű volt a támadójátékunk. A következő bajnokinkat a Mezőkövesddel játsszuk, ott is az lesz a siker kulcsa, hogy a labdarúgóink mindent megvalósítsanak, amit kérünk tőlük."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek