hu en
2020. Január 23. 18:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Felcsúton készül tovább a Vidi a szombati rajtra

A pályák jobb állapota miatt csapatunk csütörtökön már a PAFC edzőközpontjában tréningezett és pénteken is ott készül majd.

A spanyolországi edzőtáborból való hazatérést követően, kedden és szerdán Sóstón folytatta a téli felkészülést a Vidi a tavaszi rajtra. A sorozatos éjszakai fagyok után azonban úgy ítélte meg a szakmai stáb, hogy csütörtökön már Felcsúton tréningeznek a játékosok és pénteken is a PAFC edzőpályáján edzenek majd.

"Az elmúlt napokban tapasztalható éjszakai fagyok miatt döntöttünk úgy a szakmai stábbal közösen, hogy a Budapest Honvéd elleni bajnoki előtti utolsó két edzésünket, csütörtökön és pénteken, Felcsúton tartjuk meg. Sajnos szerdán Székesfehérváron sérülésveszélyes volt az edzőpálya, Felcsúton viszont, mivel fűthetőek az edzőpályák, jó körülmények között tudunk edzeni, nálunk egyelőre még nincs fűthető edzőpálya. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Puskás Akadémia FC-nek az edzéslehetőségért" - mondta az okokról Kovács Zoltán sportigazgató.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek