hu en
2020. Január 21. 20:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ANKÉT
Sok szurkoló gyűlt össze a tavaszi idény előtti ankétra

Kovács Zoltán sportigazgató, Joan Carrillo vezetőedző és Juhász Roland csapatkapitány válaszoltak a Vidi-drukkerek kérdéseire.

Közeleg a 2020-as szezonkezdet, klubunk pedig a Budapest Honvéd elleni mérkőzés hetében szurkolói ankétot szervezett. A megjelent mintegy 130 szurkolónk Kovács Zoltán sportigazgatónak, Joan Carrillo vezetőedzőnek és Juhász Roland csapatkapitánynak tehetett fel kérdéseket.

Joan Carrillo vezetőedző kezdésként beszámolt az edzőtábor tapasztalatairól, később pedig összegezte futballfilozófiáját, illetve azt, hogyan képzeli el a csapat játékát a tavasz folyamán. Hangsúlyozta, fontos neki, hogy visszatérhetett a Vidihez és igyekszik a bajnokságot, valamint a Magyar Kupát is megnyerni az együttessel a következő félévben.

Kovács Zoltán sportigazgató a téli edzőtáborban az első kerettel készülő fiatalokról és a közelmúltban távozott légiósokról beszélt, majd az átigazolási terveket érintő kérdésekre is válaszolt. A következő percek folyamán szóba került a klub és a szurkolók kapcsolata, valamint a 2019-20-ra kitűzött célok is. Sportigazgatónk az ankét végén az utánpótlás előtt álló kihívásokat értékelte.

Juhász Roland csapatkapitány az ősz tapasztalatait és kihívásait összegezte és beszélt a székesfehérvári infrastruktúra, edzőpályák állapotáról is. Az ankét második felében azt is elmondta: a csapatösszhang véleménye szerint remek, ő csapatkapitányként pedig igyekszik kapcsot teremteni a játékosok és a stáb között. A válogatottság is szóba került, elmondása szerint egyáltalán nem bánja, hogy nem érte el a 100 szereplést a nemzeti csapatban. A tavasszal természetesen a bajnoki cím és a Magyar Kupa-győzelem a cél.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek