hu en
2020. Január 16. 14:11  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Csapatépítő footgolf-bajnokság a spanyolországi edzőtáborban

Játékosaink és a szakmai stáb tagjai birtokba vették a közeli footgolf-pályát.

Csütörtök délelőtt - a spanyolországi edzőtábor 13. napján - játékosaink ezúttal speciális csapatépítő tréningen vettek részt. A szállodától mindössze 5 percre található La Dama de Noche sportkomplexumban 10 órától footgolf-bajnokságra került sor - klubunk történetében nem először.

A kilenc állomásos footgolf-pályán a játékosok közül Armin Hodzic bizonyult a legügyesebbnek, összesen 31 rúgásból juttatta be a labdát mind a kilenc lyukba. A stábtagok közül kapusedzőnknek, Brockhauser Istvánnak mindössze két rúgással kellett több ahhoz, hogy mind a kilenc pályát teljesítse, így a stábtagok külön versenyét ő nyerte meg.

Játékosaink hatfős csapatokban versenyeztek egymással, a győztes együttesben - Juhász, Huszti, Kovács István, Futács és Fiola mellett - pedig ott volt a 26. születésnapját csütörtökön ünneplő Kovács Dániel is. Ismét beigazolódott tehát az, hogy ebben a játékban egyáltalán nem ritka az, ha a kapusok előkelő helyen végeznek - emlékezzünk csak egykori spanyol hálóőrünk, Juan Calatayud kiváló teljesítményére, aki hat évvel ezelőtt, Málagán nyert meg egy footgolf-bajnokságot, valamint a fentebb említett, balatoni footgolfozás során is Kovácsik Ádám és Tomás Tujvel végzett az élen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek