hu en
2019. December 16. 12:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: Kenneth Santa
A Dán Labdarúgó Konferencián tartott előadást vezető scoutunk

Balogh Tamás a Bröndby stadionjában adott elő, többek között a MOL Fehérvár FC sikereiről.

 

Megtisztelő felkérést kapott a MOL Fehérvár FC vezető scoutja, Balogh Tamás. 29 esztendős szakemberünk december 13-14. között a Dán Labdarúgó-szövetség meghívására a Bröndby stadionjában vett részt konferencián, ahol "A scouting hálózat felépítése, szervezeti és munkaerő-felvételi folyamatok" témakörben tartott előadást.

Prezentációja során ismertette a magyar futball elmúlt éveinek infrastrukturális fejlődését, a bajnokság rendszerét, a MOL Fehérvár FC közelmúltbeli sikereit; majd a Kovács Zoltán sportigazgató érkezése óta történt fejlesztéseket a klub scouting rendszerében.

Az előadók között számos angol, belga és holland élcsapat képviselői voltak, míg a hallgatóságban az összes profi dán klub, illetve a Dán Labdarúgó-szövetség szakemberei mellett skandináv és észt klubok dolgozói ültek.

 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek