hu en
2019. December 02. 15:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Csonka Bence vezeti a keddi kupameccsünket

A 27 esztendős Békés megyei sporttárs dirigálta a szegedi stadion nyitómeccsét szeptemberben, élete első NB I-es bajnokija játékvezetőként pedig az augusztusi Paks - Vidi volt. 

Az MLSZ tájékoztatása szerint a 27 esztendős Csonka Bence vezeti a kedd esti kupameccsünket. Mindkét együttes számára vezetett már emlékezetes mérkőzést, ugyanis idén szeptemberben ő dirigálta a Szeged - Csákvár NB II-es bajnokit, amely a Szent Gellért Fórum első hivatalos tétmérkőzése volt, a hazaiak pedig 5-3-ra nyertek. Néhány héttel korábban pedig a Paks - Vidi bajnokit is ő vezette - ez volt a fiatal spori élete első NB I-es bajnokija játékvezetőként.

Civilben egyébként a Békés Megyei Főügyészség munkatársa Csonka Bence, akinek a kedd esti munkáját Buzás Balázs és Vígh-Tarsonyi Gergő fogja segíteni az oldalvonalak mellől, a tartalékjátékvezetői teendőket pedig Berényi Tamás látja el.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek