hu en
2019. November 19. 15:37  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: NFSBIH
Armin Hodzic duplázott a bosnyák válogatottban

Bosznia-Hercegovina 3-0-ra győzött Liechtensteinben hétfőn, támadónk oroszlánrészt vállalt a sikerből. 

Hétfő este Liechtensteinben játszott a bosnyák válogatott, amelynek színeiben az első perctől kezdve a pályán volt a szezon során hét bajnoki- és két kupagólt jegyző csatárunk, Armin Hodzic.

Armin az első gólját a 64. percben egy jobblábas, 18 méteres átlövésből szerezte, majd a 72. percben egy jó átvétel után eltolta a kapus mellett a labdát és éles szögből az üres kapuba lőtte azt. Hodzicnak a miniállam ellen két további ziccere, három sikeres csele, három kulcspassza, öt megnyert párharca és két győztes fejpárbaja volt a statisztikák szerint, összesen pedig kilencedik válogatott fellépésén a harmadik gólját szerezte.

Bosznia első gólját a találkozón az FTC játékosa, Civic szerezte, de a válogatott a 3-0-ás győzelem ellenére csak a csoport negyedik helyén végzett, így egyenes ágon nem jutott ki a 2020-as Európa-bajnokságra.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek