hu en
2019. October 26. 15:08  -  molfehervarfc.hu   -   Photo: molfehervarfc.hu
Online már csak Vidi szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni

A helyszínen, valamint a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában továbbra is lehet klubkártya nélkül is jegyet vásárolni.

Biztonsági okokból szombat délutántól a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a hazai szektorokba kizárólag Vidi szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. A Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában, valamint a MOL Aréna Sóstó jegypénztáraiban továbbra is a személyes adatok megadásával lehet megváltani a belépőket. Minden fontos szurkolói információt elolvashatnak itt.

A vendégszektorba minden belépő elkelt, összesen pedig már több mint 11 000 jegyet adott ki klubunk a vasárnap 17:15 órakor kezdődő rangadóra. 

Felhívjuk a tisztelt jegytulajdonosok figyelmét, hogy a „2004. évi I. törvény a sportról” X. fejezetében található 68. § (1) alapján szervezőként kötelesek vagyunk a szurkolótáborokat elkülöníteni, így a hazai szektorokba a vendégcsapatra utaló felszerelésben (mez, sál, sapka, szurkolói póló, stb...) érkező érdeklődőket az említett ruházatban nem áll módunkban beengedni.

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information