hu en
2019. Szeptember 29. 20:38  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Gól nélküli döntetlen a Ménfőcsanak otthonában

Nyolcadik bajnoki mérkőzésén a negyedik döntetlenjét szerezte második csapatunk.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 8. fordulóMeccs center 
0-0
(0-0)

Ménfőcsanak ESK:
Sánta -- Kerékgyártó, Czanik, Németh, Serfőző (Jakab 73), Kelemen, Németh, Szalai (Veres 80), Kószás, Nagy, Koncsag (Böcskey 64)

MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Rus, Szalai, Funsho (Horváth 60), Pápai, Major, Ódor, Tarnóczi, Tamás Olivér, Kojnok (Major 77), Tajti Bálint (Rádai Gergely 88)
2019.09.29. GyőrMénfőcsanak SporttelepJátékvezetők: Sipos TamásImrő JánosMolnár István

Vasárnap kora délután a Ménfőcsanak otthonába látogatott a MOL Fehérvár FC II. A hazaiak 3 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel a tabella 5. helyéről várták a találkozót, míg a mieink a meccs előtt a 13. helyen álltak 1 győzelemmel, 3 döntetlennel és 3 vereséggel. Tímár Krisztián ezúttal Kovács Dániel, Rus Adrián és Funsho játékára számíthatott az NB I-es keretből. A ménfőcsanaki stadion lelátóján ott volt Filipe Oliveira is, aki február óta játékosmegfigyelőként dolgozik klubunknál, és mivel ezen a hétvégén Magyarországon tartózkodott, mindenképp meg szerette volna nézni a fehérvári fiatalokat is.

Remekül kezdtük a meccset, a 3. percben Funsho pazar labdával ugratta ki Kojnokot, aki becsapta védőjét, 10 méterről azonban ajtó-ablak ziccerben a kapusba lőtte a labdát. A 13. percben Tajti passzolt Tarnóczinak, aki 17 méterről kapura lőtt, a hazaiak rutinos hálóőre, Sánta András azonban a léc alól kipiszkálta a játékszert. A folytatásban mezőnyjátékkal teltek a percek, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A hazaiak főleg rögzített szituációkból próbálkoztak - nem túl sok sikerrel.

A második félidőben sem sokat változott a játék képe, helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani ebben a játékrészben, mindkét együttes védelme stabil volt, így végül maradt a gól nélküli döntetlen.

A Vidi II a következő fordulóban a Lipót Pékséget látja vendégül vasárnap délelőtt 11-kor.

CÍMKÉK
2019-2020 NB III Nyugati csoport Ménfőcsanak ESK - MOL Fehérvár FC II
Hírek
Harmadszor juthatunk az Európa Liga csoportkörébe 2020. Szeptember 29.

Eddig négyből kétszer sikerült. Csapatunk 2012, 2015, 2017 és 2018 után játszik újra nemzetközi csoportkörért. Felidézzük az eddigi "mini-döntőket" és az addig vezető utakat!

Rúben Pinto a Vidi játékosa 2020. Szeptember 29.

A 28 esztendős, többszörös portugál utánpótlás-válogatott középpályás legutóbb a CSKA Sofia csapatában futballozott. 

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Szeptember 29.

Kapunyitás vasárnap 18:30-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok, emellett Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt! Lesz Teqball-bemutató is és te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű játékot.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!" - 2020-ban is 2020. Szeptember 29.

Szeptember 29-e a Szív Napja. Az MLSZ ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjához. A Vidi - Újpest meccsen pedig Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt!

Négy Vidi-játékos kapott meghívót Marco Rossitól 2020. Szeptember 28.

A válogatottra hat nap alatt három idegenbeli tétmérkőzés vár októberben.

Bajnoki döntetlen után fogadja csapatunkat a Standard Liege 2020. Szeptember 28.

A belga pontvadászatban a negyedik helyen áll csütörtöki ellenfelünk, legutóbb 2-2-t játszottak hazai pályán a Waregem ellen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek