hu en
2019. Szeptember 05. 15:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Vásárolja meg jegyét a Honvéd elleni idegenbeli rangadóra - minden vendégbelépő elkelt!

Szurkolói vonatot indítunk szeptember 14-én!

Frissítés!:

Szeptember 13., 15:20: A Budapest Honvéd által biztosított jegyek az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégszektorába elfogytak. Klubunk kérte a hazai sportszervezetet arra, hogy lehetőség szerint biztosítson további belépőket a Vidi-szurkolók számára, amennyiben új információnk vannak, arról azonnal beszámolunk. A szurkolói különvonatra továbbra is megvásárolhatóak a jegyek, 2000 forintos egységáron.

Már a 6. fordulóra kerül sor az OTP Bank Ligában szeptember 14-én, amikor a szezont 5 meccsen 5 győzelemmel kezdő együttesünk ellenfele 17 órától a Budapest Honvéd FC gárdája lesz. A találkozót a Bozsik Stadion rekonstrukciója miatt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik meg.

Jegyvásárlás

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégszektorai a V1, V2, V3 és V4.

A felnőtt belépők elővételben a VidiShopban, illetve a helyszínen 1690 forintba, online 1390 forintba kerülnek. Nyugdíjasok és diákok számára a jegyek elővételben, a Vidishopban, valamint a helyszínen és online is egységesen 800 forintba kerülnek; míg 10 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes, de regisztrációs jegyet a VidiShopban, a helyszínen vagy online nekik is váltaniuk kell.

Ide kattintva tud online vásárolni!

Az RBD a V3, V4 szektorokban állva szurkol, ezért megkérjük drukkereinket, hogy ezekbe a szektorokba csak abban az esetben váltsanak belépőt, ha velük együtt szeretnék biztatni a csapatot.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya, viszont a jegyek kiálltásához személyes adatok megadása kötelező!

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban parkolhatnak, a pénztárak - amennyiben maradnak belépők - a kezdés előtt 3 órával, a stadion kapui a kezdés előtt 2 órával nyitnak.

A vendégszektorban büfé lesz.

Szurkolói vonat

A találkozóra klubunk szurkolói vonatot indít, melyre a VidiShopban lehet jegyet vásárolni. Ennek ára 2000 forint lesz.

Meccsnapon a szurkolói vonat 14:13-kor indul Székesfehérvárról és 15:09-re érkezik a Keleti pályaudvarra. A mérkőzést követően ugyanerről a pályudvarról 20:15-kor indul, Székesfehérvárra 21:12-kor érkezik a járat. A felszállás és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, az RBD az első kocsiban utazik majd.

Kísérjük el minél többen a csapatot a Honvéd elleni rangadóra!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek