hu en
2019. Szeptember 05. 10:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
SZURKOLÓI
Klubunk szurkolói vonatot indít a Honvéd elleni mérkőzésre

A találkozó pontos időpontját még nem tette közzé az MLSZ, ezért részletes információkkal a későbbiek folyamán jelentkezünk.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 6. fordulójában, szeptember 14-én a Budapest Honvéd FC vendége lesz. A mérkőzésre a Bozsik Stadion rekonstrukciója miatt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor.

A találkozóra klubunk szurkolói vonat indítását tervezi! Mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség még nem jelölte ki a mérkőzés pontos kezdési időpontját, az utazás részleteiről egyelőre nem tudunk beszámolni, de fontosnak tartjuk, hogy tudják, szervezett keretek között is utazhatnak majd a szeptember 14-i rangadóra!

Amint kijelölésre kerül a meccs kezdési időpontja, honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat a különvonatra vonatkozó információkról, valamint elindul a jegyértékesítés is.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek