hu en
2019. Június 01. 11:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szavazzon május hónap legszebb Vidi-góljára! - VIDEÓ

Voksolni Facebook-oldalunkon lehet június 6-án éjfélig. Cikkünkre kattintva egy videóban megtekinthető az előző hónap összes vidis találata!

A 2019-es esztendővel új nyereményjátékot indított a MOL Vidi FC, hivatalos Facebook-oldalunkon minden hónap elején várjuk szurkolóink szavazatait!

Drukkereinknek azt kell eldönteniük, hogy melyik volt az előző hónap legszebb Vidi-találata, a végső nyertesre voksolók között pedig dedikált Vidi-mezt sorsolunk ki.

Májusban összesen nyolc gólt szereztünk, mind a nyolcat más-más játékos. (A Haladás - MOL Vidi FC találkozón a szombathelyi Németh öngólt szerzett, erre a találatra nem lehet szavazni). A fehérvári futballisták közül Stopira, Huszti, Nikolov, Nego, Kovács, Scsepovics és Hadzic voltak eredményesek májusban. A gólokat egy videóba fűztük, amely alább megtekinthető.

A Facebook-oldalunkon indított szavazás június 6-án éjfélig tart, a nyertest június 7-én pénteken sorsoljuk ki.

Szavazzon Ön is május hónap legszebb Vidi-góljára!

A Játékszabályzat az alábbi linken érhető el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek