hu en
2019. Február 27. 13:00  -  Guber Péter   -   stadiumdb.com   -   Fotó: molvidi.hu
SZAVAZÁS
A legjobb 10 közé került az Év Stadionja-szavazáson a MOL Aréna Sóstó!

Szurkolóink március 3-ig szavazhatnak a MOL Vidi FC otthonára!

Február 13-án számoltunk be róla a molvidi.hu-n, hogy a Stadium Database Év Stadionja-szavazásának egyik jelöltje a MOL Aréna Sóstó, amely így 26 másik olyan helyszínnel konkurál, mint a világbajnokságon használt stadionok vagy a törökországi stadionrekonstrukciós program során elkészült arénák. Részletes cikkünket itt olvashatják.

A StadiumDB.com szakmai zsűrije most 10-re szűkítette a 27-es listát, a "döntőbe" pedig bekerült a MOL Aréna Sóstó is!

A 10 döntős stadion
Név Város Ország
MOL Aréna Sóstó Székesfehérvár Magyarország
DVTK Stadion Miskolc Magyarország
Busa Büyüksehir Stadyumu Bursa Törökország
Mordovia Arena Saransk Oroszország
Rostov Arena Rostov-na-Donu Oroszország
Volgograd Arena Volgograd Oroszország
Samara Arena Samara Oroszország
Suzhou OSC Stadium Souzhou Kína
Zaozhuang Stadium Zaozhuang Kína
Optus Stadium Perth Ausztrália

A végső győztest a StadiumDB.com március 7-én jelenti be, de ez nem azt jelenti, hogy szurkolóinknak tétlenül kell várniuk az eredmény megszületését, ugyanis az említett dátumon két győztest hirdetnek: a szakmai zsűriét és a közönségszavazásét.

Drukkereink tehát március 3-ig ezen a linken értékelhetik öt csillagra a MOL Aréna Sóstót, támogatva ezzel, hogy a MOL Vidi FC otthona nyerje meg a rangos díjat!

Fontos, hogy a szavazás során öt stadiont kell kiválasztani! A legjobbnak 5 csillagot, a másodiknak 4 csillagot, a harmadiknak 3 csillagot, a negyediknek 2 csillagot, az ötödiknek 1 csillagot adjanak. A csillagok egyben pontokat is jelentenek, így a legjobbnak ítélt aréna egy szavazás után 5 ponttal gazdagodik. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek