hu en
2019. Február 10. 09:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Két Vidi-játékos kapott meghívót az U18-as válogatott edzőtáborába

Február 10-13. között Telkiben készülnek a fiatalok.

2019. február 10-e és 13-a között Telkiben edzőtáborozik az U18-as magyar labdarúgó-válogatott, melynek keretébe két Vidi-játékos is meghívót kapott. Az NB I-es csapatunk kötelékébe tartozó Szabó Bálint, valamint a MOL Vidi FC II fiatal kapusa, Németh Botond utazott vasárnap Telkibe, hogy szerdáig együtt készüljön a korosztályos együttessel.

Németh Botond a héten az NB III-as csapatunkkal Dunaszerdahelyen edzőtáborozott a MOL Akadémián, ahol két edzőmeccsre is sor került.

Kedden a szlovák másodosztályban szereplő Komárnó ellen 2-2-es döntetlent játszott Tímár Krisztián csapata, míg szombaton délelőtt a harmadosztályú Bős ellen 3-1-re nyertek a fehérvári fiatalok. Az edzőtáborban Szabó Bálint ugyan nem vett részt, de a Bős elleni felkészülési mérkőzésre ő is kiutazott, és pályára is lépett a győztes találkozón.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek