hu en
2018. November 22. 12:27  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Berecz Zsombor: "Tipikus egygólos mérkőzés volt"

Középpályásunk örül, hogy egy ilyen fontos összecsapáson debütálhatott bajnokin kezdőként.

Együttesünk szerda este 1-0-s sikert ért el az Újpest FC elleni stadionavató mérkőzésen. A találkozón Marko Nikolics vezetőedző bajnokin először jelölte a kezdőcsapatba a nyáron a Vasastól szerződtetett Berecz Zsombort, aki végül a 72. percben hagyta el a pályát. Középpályásunk a lefújást követően a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Nagyon örülök, hogy pont egy ilyen kiemelten fontos mérkőzésen kaptam először lehetőséget a kezdőcsapatban és persze még fontosabb, hogy sikerült is győznünk. Összességében nézve az egész este pozitív élményt jelentett. Tipikus egygólos meccs volt, ez belülről is érződött. Szerencsére ezt az egy találatot nekünk sikerült elérnünk és bár az Újpestnek ezt követően volt néhány gólszerzési lehetősége, remekül védekeztünk, így miénk lett a három pont. Próbáltam magamból kihozni a maximumot. Azt, hogy Debrecenben mennyi játéklehetőséget kapok, majd a vezetőedző eldönti, de természetesen remélem, hogy ismételten szóhoz jutok majd" - fogalmazott Berecz Zsombor.

CÍMKÉK
Berecz Zsombor 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Újpest FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek