hu en
2018. Szeptember 25. 14:52  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Minden szurkolói infó egy helyen a DVTK elleni bajnokira

Elővételben 1500, a helyszínen 2500 forint a belépő.

A 2017-18-as idény zárófordulója után ismét összefut a Diósgyőri VTK csapatával a MOL Vidi FC. Együttesünk az OTP Bank Liga 9. fordulójában szeptember 30-án, vasárnap 18 órai kezdettel a DVTK Stadionban csap össze a 10. helyen álló miskolciakkal.

Jegyárak, jegyvásárlás

A DVTK-MOL Vidi FC összecsapásra a vendégjegyek elővételben a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) és online (a meccsjegy.mlsz.hu-n) egységesen 1500 forintba, a helyszínen egységesen 2500 forintba kerülnek.

Az online jegyvásárláshoz klubkártya szükséges, a VidiShopban és a helyszínen klubkártya felmutatása nem kötelező. Kérjük drukkereinket, hogy jegyüket lehetőség szerint elővételben váltsák meg!

Szektor, parkolás, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink parkolni a Diósgyőri Stadion elkerített, vendégszurkolók számára fenntartott részén tudnak. A 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt a kapunyitás 16:30-kor lesz, drukkereink az U szektorban kapnak helyet. A vendégszektorban büfé üzemel. A vendégpénztár 14 órakor nyit.

A DVTK Stadionba való belépéshez szurkolói kártya felmutatása nem kötelező, viszont a rendezők a helyszínen jogosultak ellenőrizni a kilátogatók személyazonosságát, így kérjük szurkolóinkat, hogy az azonosításra alkalmas okmányaikat (személyi igazolvány, jogosítvány) tartsák maguknál!

 

Klubunk szurkolói buszt nem indít.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek