hu en
2018. Május 03. 10:22  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
VIDICHALLENGE
A Ferencváros elleni mérkőzés Vidi-kihívása!

Mutassa meg, hogyan hangolódik a szombati rangadóra!

A Vasas elleni idénynyitó bajnoki előtt klubunk egész tavaszra szóló nyereményjátékot indított, amely természetesen a Ferencvárossal játszott rangadó alkalmával is kihívás elé állítja szurkolóinkat.

Mi az a VidiChallenge?

A Videoton FC a tavaszi idény minden hazai és egy idegenbeli, tehát összesen 9 bajnokijához kapcsolódóan nyereményjátékot hirdet.

Szurkolóinknak nincs más dolguk, mint az éppen aktuális kihívásról képet vagy videót készíteni, majd Instagramra vagy Facebookra nyilvános bejegyzésként feltölteni, valamint a leírásban használni a #vidichallengeXX (az XX helyén az adott forduló sorszáma) hashtaget.

A résztvevők aktuális feladata meccsről meccsre változik. Előfordulhat, hogy a teljesítésre akár 2-3 nap is rendelkezésre áll majd, máskor pedig kizárólag az adott összecsapáson adódik lehetőség a fotó vagy a videó elkészítésére.

A nyeremény kihívásonként egy-egy, a csapat által dedikált első számú mez, amelyet mindig a bajnokit követő hétfőn sorsolunk ki a résztvevők között. A nyertes nevét aznap 16 órakor tesszük közzé Instagramon és Facebookon is.

Extra játék: azok között a szurkolóink között, akik mind a kilenc tavaszi kihívást teljesítik, az utolsó hazai mérkőzést követően újabb nyereményt sorsolunk ki, mégpedig egy, a csapat által dedikált homokszínű mezt. A nyertes nevét szintén az Instagramon és a Facebookon tesszük majd közzé.

A hatodik VidiChallenge

Feladat: Mutassa meg egy képen, hogy miképpen hangolódik a Vidi-Fradi meccsre, és töltse fel a képet #vidichallenge29 hashtaggel Facebookra vagy Instagramra!

Határidő: 2018. május 5., 19:30

A Játékszabályzat ezen a linken olvasható.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek