hu en
2018. Április 01. 19:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Háromgólos vereség a III. Kerület otthonában

A jó formában lévő hazai együttes magabiztosan tartotta otthon a 3 pontot.

NB III Nyugati csoport, 2017-2018, Tavaszi szezon, 21. fordulóMeccs center 
3-0
(1-0)
Hamar 28, Herczeg 52, Hamar 90
III. Kerület TVE:
Palásthy -- Gálfi, Móczó (Kiss 46), Szilágyi (Pfeiffer 84), Nagy, Herczeg, Kaszai, Pálfalvi, Hamar, Králl (Sorecz 65), Grúz

Videoton FC II:
Hársfalvi -- Tóth Bence, Lőrincz, Pápai (Tarnóczi 62), Réti (Burka Bendegúz 84), Hadzic, Torvund Alexander, Galacs Erik (Szabó 70), Zeke, Mocsi, Bolla
2018.04.01. BudapestIII. kerületi TVE SporttelepeJátékvezetők: Kulcsár KatalinImrő JánosNyerges Zsolt

Második csapatunk ezen a hétvégén a fővárosba, a III. Kerület otthonába látogatott. Tímár Krisztián vezetőedző ezúttal hét olyan játékosra számíthatott, akik az NB I-es keret tagjai (Hársfalvi, Mocsi, Bolla, Tóth, Réti, Hadzic és Szabó).

Hazai helyzettel kezdődött a találkozó, a 9. percben Kaszai tekert egy oldalszabadrúgást kapura, Hársfalvi a léc alól hatalmas bravúrral mentett. A 25. percben Elvir Hadzic távoli, lapos bombája okozott kellemetlen pillanatokat a hazai csapat kapusának, Palásthy végül azonban megszelídítette a játékszert. Három perccel később egy formás akció végén az a Hamar Ádám fejelt az ötös sarkáról a kapunkba, aki a két csapat őszi, székesfehérvári összecsapásán is eredményes volt - akkor a fővárosiak 2-0-ra nyertek ellenünk. Nem sokkal a gól után Galacs erős lövése vágódott szögletre egy védőről, majd Torvund ziccerét védte Palásthy lábbal. A 43. percben újabb hazai gólnak örülhetett volna a lelkes, körülbelül 700 fős publikum, de Nagy Tamás sarokra tartó lövését óriási bravúrral védte kapusunk.

A második játékrész nagy Vidi-helyzettel kezdődött, Elvir Hadzic 15 méteres lövésében azonban nem volt elég erő, amely végül így "csemege" volt a hazai portásnak. Az 52. percben egy középerős lövés pattant ki Hársfalviról, a közelben ólálkodó Herczeg pedig közelről a kapuba lőtte a labdát (2-0). Az utolsó félórában többször is fellazult a védelmünk, és így létszámfölényes helyzeteket alakítottak ki a hazaiak, de kapusunk több nagy bravúrt is bemutatva életben tartotta a reményeket, azonban elől nem sikerült veszélyes helyzeteket kialakítanunk. Sőt, a 90. percben Kiss lövését még védte ugyan Hársfalvi, a kipattanót azonban közvetlen közelről a kapunkba fejelte Hamar Ádám, beállítva ezzel a 3-0-ás végeredményt.

Második csapatunk legközelebb szerda délután a Veszprém ellen, vasárnap pedig a listavezető Kaposvár ellen lép pályára - mindkét találkozót a Sóstói Stadionban rendezik meg.

TÍMÁR KRISZTIÁN: "A mai eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, nem volt ugyanis a két csapat között három gól különbség. Sajnos a legnagyobb gond az, hogy nem tudunk kapott gól nélkül lehozni egy meccset. Ebben mindenképp fejlődnie kell fiatal csapatomnak a jövőben. Nincs idő azonban a szomorkodásra, hiszen szerdán máris egy újabb nehéz feladat vár ránk."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek