hu en
2018. Január 19. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Anel Hadzic: "Kemény munkával készülünk a tavaszi szezonra"

Középpályásunk arról is beszélt, hogy milyen érzés első alkalommal közösen edzőtáborozni az öccsével, és hogy mit vár a szombati felkészülési mérkőzésünktől.

"Nagyon boldog vagyok, hogy Elvir is velünk kezdte el a téli felkészülési időszakot, úgy gondolom, keményen dolgozott azért, hogy megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Ami az edzéseket illeti, igen kemény munkával készülünk a tavaszi szezonra. Ezúttal is remek körülmények között edzőtáborozunk, semmire nem panaszkodhatunk, nekünk a következő hetekben valóban csak a labdarúgásra kell koncentrálnunk. Nyilván nem csak fizikailag nehéz egy felkészülési időszak, hanem mentálisan is, hiszen mindenki távol van ilyenkor az otthonától, a családjától, de ez a profi sport velejárója. A nyári edzőtáborokhoz képest ilyenkor télen jóval több időnk van a munkára, hiszen majdnem két hónap áll a rendelkezésünkre, míg nyáron gyakorlatilag 8-10 nap pihenő után van 2-3 hetünk az edzésekre, és utána már kezdődik is a nemzetközi kupasorozat. Éppen ezért a téli felkészülések alkalmával sokkal nagyobb hangsúly helyeződik a fizikai felkészítésre, mint nyáron. Szombaton következik az első felkészülési mérkőzésünk. Nyilván ekkor még nem leszünk topformában, hiszen folyamatosan napi két edzéssel készülünk, ez pedig biztos, hogy rányomja majd a bélyegét a meccsre. Ráadásul egy kínai csapat ellen sosem könnyű játszani, ugyanis nagyon gyorsan futballoznak, és rengeteget futnak. Ettől függetlenül nyerni akarunk, mert mi minden alkalommal úgy lépünk pályára - legyen szó barátságos- vagy tétmérkőzésről - hogy győztesen akarjuk azt elhagyni" - nyilatkozta Anel Hadzic.

CÍMKÉK
Anel Hadzic
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek