hu en
2017. December 09. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Loic Nego: "Be akarjuk bizonyítani, hogy a hullámvölgy ellenére mi vagyunk a legjobbak"

Francia játékosunk azt is elárulta, hogy az év utolsó meccsén csak a győzelem elfogadható a csapat számára, és az első helyen szeretnék tölteni a téli szünetet.

"A legutóbbi két fontos mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Persze ez rá is nyomta a csapat hangulatára a bélyeget, de bízom benne, hogy szombaton ismét be fogjuk tudni bizonyítani, hogy a hullámvölgy ellenére is mi vagyunk a legjobb csapat az országban. Egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre, a Haladás az edzőváltás óta szárnyal, legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, ráadásul biztos, hogy az új stadionjukban ezúttal is rengeteg néző fogja őket biztatni. Nálunk többen is hiányozni fognak eltiltás és sérülés miatt, de nagyszerű keretünk van, és biztos vagyok abban, hogy minden pályán lévő Vidi-játékos átérzi a találkozó fontosságát, és mindenki 100%-ot fog nyújtani. Győzelemmel akarjuk befejezni az esztendőt, és a tavaszi szezont a tabella első helyéről szeretnénk kezdeni" - nyilatkozta honlapunknak Loic Nego.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek