hu en
2017. November 29. 14:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Vereség a Váctól, búcsú a Magyar Kupától

Hiába birtokoltuk sokkal többet a labdát ellenfelünknél, csak a végén tudtunk gólt szerezni, addigra azonban már háromszor betaláltak a hazaiak.

Magyar Kupa, 2017-2018, 8. forduló, 8. fordulóMeccs center 
3-1
(1-0)
Tóth 27, Zsolnai 78, Nagy 82
Vác FC:
Abu -- Tóth, Kákonyi (Hegedűs 74), Nagy (Durso 84), Zsolnai, Tóth, Gulyás, Görgényi, Búrány, Balajti (Borvető 86), Króner
Scsepovics 90
Videoton FC:
Horváth -- Tamás, Tóth Bence, Fiola, Szolnoki (Nego 65) -- Varga -- Hadzic, Suljic -- Kovács (Lazovics 46) -- Henty (Géresi 59), Scsepovics
2017.11.29. BudapestIII. kerületi TVE Sporttelepe2 fok, havazásJátékvezetők: Bogár GergőSzalai DánielKepe Arnold

Együttesünk a Mohács és a Dabas egyaránt 4-0-s legyőzését követően az NB II-ben 6. helyezett Váccal csapott össze a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé jutásért. Juhász Roland és Stopira nem kerültek meccskeretbe, míg Géresi, Lazovics, Kovácsik, Pátkai és Nego a kispadra ülhettek le. A Vácnál a két Vidi-nevelésű kapus közül Abu Attila őrizte a hálót.

Hazai helyzettel kezdődött a mérkőzés, a 6. percben Horváthnak kellett kirohanva mentenie. Ezt követően elsősorban a mezőnyben folyt a játék, a 24. percben Hadzic szabadrúgása zúgott el a váci kapu mellett, egy perccel később ismét a mi kapusunkat foglalkoztatták, de Horváth újra hárított.

A 27. percben született meg a vezető gól. A jobb oldalon futott el egy váci kontra Zsolnai passzából, Balajti tört be az alapvonalról, lapos beadását Tóth Gergely sarkalta közelről a kapunkba (1-0).

Beszorítottuk a hazaiakat, előbb Fiola fejesét védte Abu, majd Kovács szögletéből Tóth Bence bólintott a felső lécre. Több helyzet az első félidőben már nem volt, így egygólos hazai vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrészre Lazovics is beállt, Kovács Istvánt váltotta a szünetben. Az 53. percben Tamás beadását Hadzic fejelte fölé és bár a nyomásunk állandó volt, ziccert nem tudtunk kialakítani a következő percekben. Az 59. percben Henty-Géresi, a 65.-ben Szolnoki-Nego csere volt. A 70. percben Lazovics szögletét Tóth Bence bólintotta mellé, majd Nego beadását Scsepovics szintén mellé fejelte.

A 77. minutumban Géresi játszott hátra Negónak, aki ballal, 17 méterről lőtt, de blokkolták a védők. Az ellentámadásból Balajti ívelte át a labdát balra Zsolnainak, aki közelről a kapunkba lőtt (2-0).

Hamar bevitte a kegyelemdöfést a Vác: a 82. minutumban Horváth hibázott és Nagy Richárd 3-0-ra módosította az állást. A 90. percben Nego harcolt ki büntetőt, amelyet Scsepovics értékesített magabiztosan, 3-1-re módosítva az eredményt.

Több gól már nem esett, így együttesünk a legjobb 32 között búcsúzott a Magyar Kupától.

CÍMKÉK
2017-2018 Magyar Kupa Vác FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek