hu en
2017. November 27. 14:18  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Varga József: "Nagyon komolyan készülünk a Vác ellen"

Válogatott középpályásunk azt is elárulta, hogy különleges hét áll előttünk, de egyelőre csak a szerdai kupameccsre koncentrál a csapat.

"Tanultunk a tavalyi hibánkból a kupakiesést illetően, úgyhogy bízom benne, hogy idén nem fog előfordulni az, ami tavaly ilyenkor történt. Nagyon komolyan készülünk a Vác ellen. Véleményem szerint egy stabil, erős NB II-es csapat lesz a szerdai ellenfelünk, akik jó játékerőt képviselnek, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk, de nem is lehet más a célunk, mint a továbbjutás. Ennek érdekében tudásunk legjavát kell nyújtanunk a pályán. Marko Nikolics személyesen is feltérképezte kupaellenfelünket, de a keddi napon videón is kielemezzük a Vácot. Különleges hét lesz ez, hiszen a szerdai kupameccs után szombaton nagy rangadó vár ránk, de egyelőre nem foglalkozunk a Ferencváros elleni összecsapással, csak a Vácra koncentrálunk" - nyilatkozta honlapunknak Varga József.

CÍMKÉK
Varga József 2017-2018 Magyar Kupa Vác FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek