hu en
2017. Október 28. 18:41  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Nehéz erről a meccsről beszélni"

A két vezetőedző értékelte az Újpest-Vidi bajnokit.

Marko Nikolics:

„Nehéz erről a meccsről beszélni. Leginkább az első félidőt tudom értékelni, akkor jól játszottunk, hamar megszereztük a vezetést, kapufánk is volt, a hazaiakat pedig távol tudtuk tartani a kapunktól. Talán a szezon legjobb játéka volt ez tőlünk, ugyanúgy kontrolláltuk a találkozót, ahogyan a múlt héten a Puskás Akadémia ellen – talán még jobban is. A második félidő csúnya volt. A lelátón és a pályán is olyan dolgok történtek, amelyek nagyon rossz képet festenek a labdarúgásról, valamint más fontos, emberi értékekről is. Nem voltunk elég okosak, nem kezeltük jól ezt a helyzetet. Azt mondtam a fiúknak, hogy nekünk ennél jobbnak kell lennünk. Férfiasan kell viselnünk azt, ha ilyen helyzetek adódnak. Focizni tudnak a játékosok, ezt az első félidőben is láttuk. Nehéz helyzetben vagyok, mert egyrészt meg kell védenem a játékosokat, tudniuk kell, hogy mellettük állok. Ugyanakkor kritizálnom is kell őket ha úgy adódik, azt pedig nekik is elmondtam, hogy máshogy kell kezelniük azt, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülnek.”

Nebojsa Vignjevics:

„Egyet kell értenem a kollégámmal, az első félidőben valóban jobb volt a Vidi. Sokkolt minket a gól, nehezen jöttünk ebből vissza, sok olyan hibát vétettünk, amelyeket nem szoktunk. Hadzic, Scsepovics és Henty előtt is emiatt adódtak lehetőségek. A második félidőben időben szépítettünk majd továbbra is türelmesen játszottunk. Sikerült kiegyenlítenünk, de mégsem lehetek teljesen elégedett, mert a büntetővel nyerhettünk volna. A büntető amúgy megmutatta, mi is a mi gondunk. Ha emlékeznek Diagne-re, ő akkor is bevágta a büntetőt, amikor az egész stadion ellene volt. Aztán rúgott még egyet, majd összesen 10-et. Ő ilyen karakter volt. Az első félidőben nem láttam ilyen erős karaktert a csapatomban. A második félidő már jobb volt. Gratulálok a csapatnak, hogy kétgólos hátrányról visszajöttek, valamint gratulálok Marko Nikolicsnak is, mert az első félidőben valóban jó teljesítményt nyújtott az együttese.”

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Újpest FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek