hu en
2017. Szeptember 14. 15:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Andó-Szabó Sándor vezeti a Vasas elleni meccsünket

Ebben a szezonban eddig egy bajnokit vezetett nekünk Andó-Szabó Sándor.

Andó-Szabó Sándor 2001-ben lett utánpótlás játékvezető, majd 2002 decemberében került az országos játékvezetői keretbe, ahol tavasszal az NB II-ben a Bőcs–Nyírbátor mérkőzésen debütált. 2006-ban újabb minősítéssel került fel az NB I-es keretbe. 2013 júniusában beválasztották Magyarország első 12 hivatásos játékvezetője közé.

Az előző szezonban az első fordulóban, a DVTK elleni találkozón, majd a szeptemberi Vidi - Fradi rangadón, novemberben a Gyirmót elleni mérkőzésünk alkalmával fújta a sípot, míg tavasszal a Vidi-Honvéd bajnokit vezette. Ebben a szezonban eddig a Mezőkövesd elleni bajnoki találkozó alkalmával vezetett nekünk mérkőzést a rutinos spori, akinek a szombati lesz pályafutása 202. élvonalbeli meccse, melyen játékvezetőként működik közre. Az eddigi 201 mérkőzésen 884 sárga lapot és 50 piros lapot osztott ki Andó-Szabó.

A szombat 18.00-kor kezdődő, Vasas elleni mérkőzésen a két asszisztens Ring György és Berettyán Péter lesz, az alapvonalak mögül Takács János és Vad II. István segíti Andó-Szabó Sándor munkáját, míg a tartalék játékvezetői feladatokat Szalai Balázs látja majd el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek